torstai 28. heinäkuuta 2011

Monster High: Ghoulia Yelps – Daughter of The ZombiesUups, nyt kävi aika lipsahdus: ihastuin ja ostin Monster High -sarjan Ghoulian, puolustaudun: nämä ovat Mattelin valmistamia palyline-nukkeja.

Jotkut sarjan nuket ovat aivan ihania, toiset taas eivät iske ollenkaan, pakkohankintaan menee myös sarjan Spectra Von Hauntington, joka on myös aivan ihana ja ehdoton lempparini koko sarjan nukeista ! Spectra on kummitusten tytär ja siksi hällä on raajat puoliksi läpinäkyvät… <3

Ensin hieman isompi pään koko mietitytti, mutta nähtyäni nuket luonnossa ei pää ollutkaan loppujen lopuksi NIIN iso ja kropatkin ovat nivellettyjä kaiken hyvän lisäksi.
(Oliko tarpeeksi hyvä mainospuhe? :''D)

 (Klikkaa suuremmaksi)

2 kommenttia:

  1. Mielestäni hyvin kaunis nukke tämä Ghoulia! ♥ Spectraa ei saa suomesta, joten itse tyydyn vain haaveilemaan siitä. Joskus ehkäpä tilaankin sellaisen jostain netin syövereistä, mutta se saakoot odottaa. Oma lempparini on Frankie. Pidän myös monista muista, erityisesti Spectrasta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, tälläkin puolella on vähän eloa ! =))

    Saa nähdä, taidan tyytyä tähän joukkoon, mutta Spectra on kyllä varsin kiehtova tapaus. Saatampa vielä etsiä sen käsiini…

    VastaaPoista

Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua.