maanantai 1. elokuuta 2011

Monster High: Cleo de Nile & Deuce Gorgon Gift Set

Kävin kuolaamassa toisessakin kaupassa leluhyllyä ja päädyin ostamaan tämän tuplasetin :) Seuraavaksi tähtäimessä on vaatesetit, tosin yhden lisävaatteen sain ihan vahingossa – siitä myöhemmin…

4 kommenttia:

 1. hei! kiitos kommentistasi. vaikuttava nukkekokoelma sinulla!

  toki nämä monster high -nuket ovat vain leluja, siinä missä barbiet ja muutkin vastaavat. oman syömishäiriötaustani vuoksi en kuitenkaan voi hyväksyä ylilaihoja, mittasuhteiltaan vääristyneitä nukkeja, enkä etenkään ostaisi niitä lapsilleni. asennevamma on siis täysin omani :)

  VastaaPoista
 2. Mielestäni hyvin kauniita ja hienoja nukkeja :) Olen jo nyt ihan näiden vankina, ja omistan kaksi...

  Maijuemilia: Ovathan nämä tosi laihoja, ja ymmärrän hyvin mielipidettäsi. Mutta kun näihin tutustuu paremmin, näistä saattaa alkaa tykkäämään. Suosittelen lämpimästi!

  Ja jos näitä johonkin Winxeihin vertaa, täytyy sanoa, että laihuus on minimaalista :D

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä suuri askel mulle, yleisesti isopäisten nukkejen karttajana. Mutta onhan nämä nyt aivan eri luokkaa kuin esim. Bratzit :)

  VastaaPoista
 4. Niin, mielestäni näillä on pieni pää .... noh, itse kun satun keräilemään Pullip-perheen nukkeja, niin kai se sitten vaan tuntuu pieneltä. Mutta ovathan nämä ihan OIKEASTI kauniita, ja tosiaan, Bratzejen pää on niin iso, että niitä on tullut ostettua vain muutama kirppikseltä... heiheihei, kelataampas: jos kerta Bratzit ovat isopäisiä, niin mitä Pullipit sitten ovat? XD Nyaa, se on asennekysymys :) Itse pidän Pullipeista, vaikka pään koko onkin iso. Mutta sehän juuri tekeekin nukeista söpöjä! :3

  VastaaPoista

Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua.